donderdag 5 september 2013

For You ....

Terwijl de mussen hier van het dak vallen, zit ik op mijn snikhete hobbyzoldertje de schade van gisteren in te halen. Ik had gisteren mijn blogberichtje moeten plaatsen, maar helaas.... glad vergeten. Sorry dames, ik zal het nooit meer doen.

Ik blijf de ze ongelooflijk leuk vinden, de stempels van Bildmalarna. Op deze kaart heb ik 'Summer Wind' verwerkt. Eerst gestempeld op DCP papier en daarna ingekleurd met Faber Castell Polychromos


Als basismodel heb ik een stans gebruikt van Go Kreate en maar één velletje Dessinpapier uit een wat oudere lijn van 'All My Memories'. Het afdrukje in een ovaal uitgesneden, geplakt op een uitgestanste 'Floral Ovals' van Spellbinders en bewerkt met FranTage Shabby White Embossingpoeder. 
Om mijn kaartje verder af te werken heb ik gebruik gemaakt van de 'Clouds' van Joy Crafts, het grasrandje van Noor!Vintage border van Joy! Crafts, Postage Stamp Sentiment van Whimsy stamps, taartrondje, kantje en een flinke bloementoef. Alle randjes heb ik beïnkt met Distress Inkt 'Walnut Stain'.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

Astrid zei

Geweldig Angela, wat een mooie kaart zeg, en wat een liefie is het weer he,
Groetjes Astrid

Margo zei

Prachtige kaart.Mooi ingekleurd.groetjes Margo.