dinsdag 11 juni 2013

Workshop "Inkleuren met Potloden"

Dinsdag 4 juni jl., hebben we bij GeWe Hobby de laatste avond gehad van de Workshop 'Inkleuren met Potloden'.  Deze workshop bestond uit 5 avonden en we begonnen in februari met de basistechniek van het kleuren met potloden. Naarmate de Workshop vorderde werd de moeilijkheidsgraad aardig opgeschroefd. De gekleurde afdrukjes zijn verwerkt in een label en op de laatste avond hebben we het geheel compleet gemaakt met een bijpassend doosje om het labelboekje in te bewaren. 

Het eindresultaat 

Het losse doosje

Met het bijbehorende labelalbum

Op de laatste Workshopavond konden de dames zelf kiezen waar ze het afdrukje voor het doosje en kaft mee wilde inkleuren; 8x Faber en 1x Derwent. 

Hier nog even alle gemaakt labels:

Label 1 | Inkleuren met Derwent Coloursoft

Label 2 | Inkleuren met Faber Castell Polychromos 
 

Label 3 | Inkleuren met Derwent Coloursoft

Label 4 | Inkleuren met Faber Castell Polychromos 

Vanaf september gaan we bij GeWe Hobby weer van start met een volledig vernieuwde workshop "Inkleuren met Faber Castell". De technieken zijn het zelfde alleen de verwerking van de gekleurde afdrukjes wordt anders.

Heb je ook interesse in zo'n super gezellige workshop bij GeWe hobby? Hou dan de webwinkel in de gaten of stuur een mailtje naar CardVision@live.nl

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

roelie zei

wat prachtig gemaakt allemaal

jammer dat ik ver weg woon anders deed ik ook een keer mee maar een paar keer langs komen dat zit er niet

gr roelie

Angela zei

Dank je wel, Roelie. In september gaan we weer van start maar dan wordt er een WS gegeven wat uit een dagdeel bestaat en op een zaterdag. Misschien is dat wat voor je. De data moet nog even overlegd worden, maar komen zsm online in de webwinkel.

Liefs, Angela