maandag 22 juli 2013

White Christmas

Eindelijk hebben we dan toch de zomer waar we al zo lang naar hebben uitgekeken.
Niet iedereen kan goed tegen de warmte. Ikzelf hou ik wel meer van de zon dan de kou. Voor mij dus voorlopig geen sneeuw en ijs...brrr!
Voor degenen die niet zo goed tegen de warmte kunnen, heb ik voor wat afkoeling gezorgd. Daarom laat ik jullie een kerstkaartje zien.
Het kan zijn dat het bekend voorkomt, vorige week heb ik deze al op mijn blog gezet. Omdat ik druk bezig ben voor de Collection van nov. van MD had ik geen tijd meer over om nog iets nieuws voor hier te maken, sorry!
De papiertjes komen uit 2 paper blocs: ~Scandinavian Christmas~ (PK9068) en ~Scandinavian Winter~ (PB7040).
Het plaatje is van knipvel Vintage Christmas cards 1 (VK9531) en aan de boven- en onderkant heb ik een vintage ornament van Anja (LR0270) embost.
Onder de border komt een rand van de ijspegel (LR0135) uit. Aan de linkerzijde heb ik boompjes, een lantaarnpaal en hertjes (COL1330) geplaatst.  
Aan de rechterzijde ski's (CR1252), kerststerren (LR0142) en klimoptakjes (CR1253). 
Een tekst (EC0133) bovenaan gestempeld.
De ster (CR1252) en ijspegelrand heb ik gestanst uit snow papier (CA3104) en is net als de rest allemaal van Marianne Design.

Groetjes,
Tineke

3 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Hij is prachtig.
Groetjes Miranda

Irene zei

Waarom sorry Tineke, mooi is gewoon mooi dus dat kan best 2x getoond worden!!!

xx Irene

Frosien zei

Zo`n prachtige kaart mag wel vaker gezien worden Tineke, een mooi voorbeeld voor velen, ik vind het erg leuk om te zien hoe je de latten en prikkers ertussen geplaatst hebt, zo leuk... ik denk dat je al gauw op vakantie gaat, ik wens je een goede vakantie toe, groetjes Frosien